Menu
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ
espa

Υπηρεσίες

Σύγχρονη τεχνολογία προάγει την παραγωγή ειδικών εκτυπώσεων
Κατάλληλο εκτυπωτικό και πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον

Εκτυπώσεις offset & Ψηφιακές

Η πολύχρονη εμπειρία, υπευθυνότητα και ταχεία εξυπηρέτηση που προσφέρεται, έχουν φέρει την εταιρεία Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. σε κορυφαία θέση της εκτυπωτικής αγοράς. Αφίσες, Κατάλογοι. Προσκλήσεις, Flyers, Σουπλά, με προσεγμένο δημιουργικό και εκτύπωση (σε απλά ή ειδικά χαρτιά) με εγκεκριμένα άοσμα υλικά εφαρμογής, καθιστούν την Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. την πλέον εξυπηρετική εκτυπωτική εταιρεία για κάθε επαγγελματία.

Βιβλία

Η εταιρεία μας ειδικεύεται τα τελευταία χρόνια στην εκτύπωση βιβλίων έχοντας στο δυναμικό της μηχανήματα εκτυπωτικά και βιβλιοδετικά τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα για ένα άρτιο και ταυτόχρονα πολύ γρήγορο αποτέλεσμα, λόγοι που έχουν οδηγήσει σε συνεργασίες πολλών δεκαετιών με επαγγελματίες, συγγραφείς και εκδότες. Μυθιστορηματικά βιβλία, Ιστορικά βιβλία, Φροντιστηριακά βιβλία, Επαγγελματικά βιβλία, Κατάλογοι χονδρικής.

Εταιρική ταυτότητα

Πτυχιούχοι και με πολύχρονη εμπειρία Logo Makers αναλαμβάνουν την κατασκευή απλών, κατανοητών αλλά και σύνθετων λογοτύπων για την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Φάκελοι όλων των διαστάσεων, επιστολόχαρτα απλά και υδατογραφημένα, κάρτες σε ειδικά χαρτιά ή πλαστικοποιημένες και κάθε είδους εταιρικό έντυπο «αναλαμβάνουν» να προωθήσουν στην αγορά το δικό σας – ξεχωριστό logo, κάνοντας γνωστή την επιχείρησή σας με μια ματιά! Η Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. εγγυάται την πιστή τήρηση των προδιαγραφών που θα αποφασιστούν σε κάθε είδους έντυπο.

Έντυπα λογιστηρίου

Διάφορα μπλοκ Αποδείξεων: είσπραξης, πληρωμής και παροχή υπηρεσιών, παραλαβής και παράδοσης αξιογράφων, δελτία παραγγελίας όλων των τύπων και διαστάσεων, τιμολόγια πώλησης, παροχής υπηρεσιών μεταφοράς, όλα εκτυπωμένα σε αυτογραφικά χαρτιά εξαιρετικής ποιότητας, καθώς επίσης και προεκτυπωμένα τιμολόγια (Α4) για εκτυπωτές laser και μηχανογραφικά έντυπα, χαρτιά μηχανογράφησης όλων των διαστάσεων, απλοποιούν τις λογιστικές διαδικασίες των λογιστηρίων, προσδίδοντας παράλληλα το κύρος της επιχείρησής σας στην αγορά. Επίσης, η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. στην προεκτύπωση ειδικών εντύπων (επιταγών) σε εγκεκριμένα χαρτιά, με κατάλληλες σημάνσεις και ιδιαίτερα η απόλυτη εμπιστευτικότητα για τέτοιου είδους παραγωγές, μας καθιστούν ως τον πιο ενδεδειγμένο συνεργάτη κάθε επιχείρησης.

Ιατρικά έντυπα

Στο χώρο των ιατρικών εντύπων προσφέρουμε εκτυπώσεις συνταγολογίων (ειδικών νόμων), φακέλων όλων των διαστάσεων και υπερ - διαστάσεων για ιατρικά και μικροβιολογικά κέντρα, καρτών και κάθε είδους εντύπων που χρειάζεται ο επιστημονικός κλάδος.

Συσκευασία

Η καθετοποίηση της παραγωγής επιβάλει τη χρήση κάθε είδους ετικετών συσκευασίας σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις για φιάλες, δοχεία, κιβώτια κ.λπ. Η Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. ειδικεύεται σε όλα τα είδη ετικετών από την κατασκευή του δημιουργικού (μακέτα) μέχρι την εκτύπωσή τους. Αυτοκόλλητα, ετικέτες vacuum πλαστικοποιημένες, με ειδικές εφαρμογές (χρυσοτυπία – ασημοτυπία, πλαστικοποίηση) ή όχι, παράγονται για να είναι αντάξιες της ποιότητας των προϊόντων σας.

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή σφραγίδων επί τόπου (σε λίγα λεπτά) με σύστημα laser και σας προσφέρουμε την ποιότητα των πιο ειδικών κατασκευαστών σε μηχανισμούς, ταμπόν και μελάνια.

Προσκλητήρια Γάμου – Βάπτισης

Η εταιρεία μας διευθύνει το μεγαλύτερο e-shop προσκλητηρίων Γάμου και Βάπτισης στην Ελλάδα το www.myprosklitiria.gr. Εκατοντάδες σχέδια προσκλητηρίων γάμου και βάπτισης και όλων των ειδών γάμου και βάπτισης (χωνάκια για ρύζι/γλυκά, μπομπονιέρες, κουτάκια, βεντάλιες γάμου, ευχαριστήριες κάρτες, καρτελάκια δεξίωσης, plexiglass προσκλητήρια, ξύλινα προσκλητήρια κλπ)

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η σύγχρονη τεχνολογία προάγει την παραγωγή ειδικών εκτυπώσεων όπως ειδικές σημάνσεις (ιριδίζουσες ταινίες ασφαλείας), πλαστικοποιήσεις, βιβλία – τετράδια με βιβλιοδεσίες σπιράλ καθώς επίσης και ειδικά εταιρικά και διαφημιστικά folders, θήκες cd, που απαιτούν τεχνογνωσία, ακρίβεια και καλαισθησία. Η Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. με βάση την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της, έχει δημιουργήσει ένα κατάλληλο εκτυπωτικό και πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον για τέτοιου είδους παραγωγές.